Badkamers op maat in Assen

Een nieuwe badkamer van Voortman straalt altijd klasse, sfeer en stijl uit. Dat wil jij toch ook? Voordat wij bezig kunnen gaan met jouw badkamer, is er het een en ander van belang. Zo moet je weten welke stijl jouw badkamer moet hebben, wat voor elementen jij in jouw badkamer wil plaatsten, welke tegels er aan de muur en op de vloer gelegd moeten worden en nog veel meer. Hierbij kan het handig zijn om al jouw wensen op een rijtje te zetten in een moodboard zodat jij een mooi overzicht hebt van hoe jouw badkamer eruit moet komen te zien.

Industriële badkamer bij Voortman Assen
Nieuwe badkamer producten

Uitgebreide showroom

Natuurlijk wil jij alle mogelijkheden met eigen ogen bekijken in onze showroom. Daarom hebben wij alle verschillende stijlen, opstellingen en elementen uit een badkamer opgesteld in onze showroom. Kijk bijvoorbeeld eens naar de talloze opties voor een moderne badkamer. Of ga jij toch liever voor een landelijke of industriële opstelling? Daarnaast tref je in onze showroom ook een grote collectie aan mooie, maar functionele elementen die in jouw nieuwe badkamer niet mogen ontbreken.

Advies op maat van onze experts voor jouw nieuwe badkamer

Voor jouw nieuwe badkamer wil je natuurlijk uitsluitend het beste advies. Onze experts hebben de ervaring en expertise om jou hiervan te voorzien. Wij kunnen jouw alle mogelijkheden laten zien en echt ervaren. Als jij al helemaal een beeld van jouw nieuwe badkamer hebt, kunnen onze experts hier mee aan de slag om het idee te vertalen naar een ontwerp. Alles is mogelijk dus vraag gerust advies!

Badkamers bij Voortman Assen

Maak online een afspraak!

Om jouw droom badkamer werkelijkheid te maken, maak je gemakkelijk een afspraak via het formulier hieronder. Kom langs in de showroom en laat je inspireren door de verschillende opstellingen en advies van de beste vakmensen. Wij staan altijd garant voor kwaliteit en maatwerk, daarom kom je voor een nieuwe badkamer naar Voortman. Tot snel in Assen!