Badkamer kopen in Assen

Een nieuwe badkamer kopen in Assen is een spannende, maar leuke uitdaging. Bij Voortman helpen wij jou graag in dit proces. Maar waar moet je beginnen? De eerste stap is naar een nieuwe badkamer is het opdoen van inspiratie. Wij helpen jou daar graag een handje bij. Bij Voortman kun je kiezen uit drie verschillende stijlen. Een moderne badkamer, een landelijke badkamer of een industriële badkamer. Lees snel verder en ontdek welke stijl bij jou past!

Moderne badkamer

De invulling van een moderne badkamer is heel breed. Er is dus niet één vaste lijn die je moet aanhouden. Wel zijn er bepaalde elementen die in een moderne badkamer veel terug komen. Dit zit hem vooral in de tegels. Hier zien we vaak een rustige print tegenover een drukkere print. Ook zijn de tegels in een moderne badkamer groot en vierkant. Wil jij een moderne badkamer kopen in Assen? Kom dan zeker langs in de showroom en ervaar alle mogelijkheden!

Landelijke badkamer

Binnen een landelijke badkamer zien we een warme en gezellige sfeer. Dit wordt gecreëerd door de karakteristieke elementen en de soms donkere tinten. Bij een landelijke badkamer kun je denken aan klassieke kranen met een mooie spiegel. Ook robuuste tegels geven een mooie landelijke look. In onze showroom kun je alle elementen van een landelijke badkamer zelf ervaren. Kom dus snel eens langs!

Badkamer bij Voortman Assen
Industriële badkamer bij Voortman Assen

Industriële badkamer

Misschien wil jij wel een industriële badkamer kopen in Assen. Ook dat kan bij Voortman! De tegels die in deze badkamer vooral terug komen, hebben een grijstint. Ook hebben deze tegels een betonlook voor een mooie robuuste uitstraling. Ook het gebruik van steigerhout is niet ongebruikelijk. De verschillende meubelen van hout of met een houtlook zijn op een dusdanige manier bewerkt dat deze tegen vocht kunnen. Met deze hout producten ziet jouw badkamer er echt industrieel uit. Ook de verschillende opstellingen van een industriële badkamer ervaar je in onze showroom!

Een badkamer kopen in Assen? Kom langs in de showroom!

Een badkamer kopen in Assen begint bij Voortman. Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier kun je alle verschillende opstellingen en stijlen zelf ervaren. Samen met een adviseur stel jij jouw echte droom badkamer samen. Tot snel in Assen!