Badkamer Assen

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer in Assen is geen eenvoudige opgave. Hier komt namelijk ontzettend veel bij kijken. Denk alleen bijvoorbeeld al aan de verschillende stijlen, welke allemaal voorzien zijn van zijn eigen unieke elementen. Wil je een simpele uitstraling of ga je toch voor luxe? Liever een grote badkamer of een kleine uitvoering? Een douch of een bad, of allebei? Dit zijn nog maar een paar vragen die jij jezelf moet stellen als jij een nieuwe badkamer gaat kopen. Natuurlijk hoef jij dit niet alleen te doen, onze experts helpen je graag! Kijk al een vat rond op onze site om de eerste inspiratie op te doen.

De verschillende badkamer stijlen

Voortman Assen geeft jou de keuze uit een aantal verschillende stijlen badkamers. Iedereen is anders en dus heeft iedereen behoefte aan een ander soort badkamer. Voor welke stijl kies jij voor je badkamer in Assen? Lees snel verder en ontdek alles over de verschillende stijlen!
Om te beginnen kun je kiezen voor een landelijke badkamer. Met de keuze voor een landelijke badkamer creëer je een warme en gezellige sfeer in je badkamer. Daarnaast zie je hier ook vaak donkere tinten en karakteristieke elementen terug komen. Verder heb je ook de keuze voor een moderne badkamer, waar nog altijd veel vraag naar is. Wil jij dat jouw badkamer in Assen een betonlook uitstraalt en wil jij graag marmeren tegels? Dan is de moderne badkamer misschien wel iets voor jou. Als je meer over een moderne badkamer en zijn elementen wil weten, lees dan verder op de pagina door hieronder op de moderne badkamer te klikken. Tot slot kun je ook kiezen voor een industriële badkamer. In deze badkamer zien we vooral het gebruik van steigerhout terug. Ook de combinatie met een betonlook tegel zien we vaak terug komen.

Lees meer over onze landelijke badkamers

Lees meer over onze moderne badkamers

Lees meer over onze industriële badkamers

Landelijke badkamer
Moderne badkamer
Industriële badkamer

Badkamer gadgets

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is natuurlijk niet compleet zonder na te denken over de verschillende badkamer gadgets. Wat moet er allemaal voor luxe in jouw nieuwe badkamer in Assen komen? Bij Voortman helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze. Ons assortiment bestaat uit veel verschillende soorten gadgets, zoals:

  • Douchecabines
  • Regendouche
  • Sunshower
  • Douchetoilet

Meer over al onze gadgets vind je op onze website, dus lees snel verder!

Neem contact met ons op en kom langs in de showroom in Assen!

Nu je al wat inspiratie hebt opgedaan wil je natuurlijk ook een keer alle badkamers in het echt zien. Maak gemakkelijk en snel hieronder een afspraak en kom langs in de showroom in Assen. Onze experts staan voor je klaar om jou te helpen met het beste advies. Tot snel in Assen!

Badkamer bij Voortman Assen

Maak direct online een afspraak!