Assen Sanitair | Voortman Assen

Uw Specialist in Sanitair in Assen

Welkom bij Voortman Assen, uw toonaangevende specialist in sanitair in Assen. Bent u op zoek naar hoogwaardige sanitaire oplossingen voor uw badkamer of toilet? Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment sanitair van topkwaliteit, gecombineerd met deskundig advies en service.

Waarom Kiezen voor Voortman Assen?

Uitgebreide Collectie Sanitair

Bij Voortman Assen bieden wij een uitgebreide collectie sanitair, variërend van moderne tot klassieke stijlen. Of u nu op zoek bent naar wastafels, toiletten, douches of baden, wij hebben de perfecte oplossingen om uw badkamer compleet te maken.

Hoogwaardige Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Ons sanitair is afkomstig van gerenommeerde merken en vervaardigd uit duurzame materialen. Dit garandeert niet alleen een luxe uitstraling, maar ook een lange levensduur en optimaal gebruiksgemak.

Persoonlijke Service

Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste sanitair. We luisteren naar uw wensen en behoeften en geven u deskundig advies op maat. Zo zorgen we ervoor dat u de beste keuzes maakt voor uw badkamer.

Onze Diensten

Complete Badkamerrenovaties

Wij verzorgen volledige badkamerrenovaties, van ontwerp tot installatie. Onze vakmensen zorgen voor een vlekkeloze uitvoering, zodat u kunt genieten van een prachtige, functionele badkamer.

Advies en Ontwerp

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw nieuwe badkamer? Onze ontwerpers helpen u graag met het visualiseren van uw ideeën. Met behulp van 3D-ontwerpen krijgt u een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Installatie en Montage

Onze professionele installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw sanitair. Wij regelen alles, van de loodgieterij tot de afwerking, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Bezoek Onze Showroom in Assen

Wilt u ons sanitair in het echt zien en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Assen. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken en inspiratie opdoen voor uw badkamer. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.